Lucka 7

Spread the love

image

Vilja: Hon vill gärna hamna lite för nära mig när hon skall sätta sig framför mig både i första sittet och när vi går 1, 2, 3 steg bakåt. Försökte få henne att inte komma så nära men det är svårt tycker Vilja.Vi får förtsätta med klossenträningen tror jag. Körde även stå stilla och titta framåt när jag går runt henne och det funkade jättebra idag. På sista repetitionen la jag ingen godis framför henne och hon stod helt stilla och tittade framåt iallafall! Heja Vilja.

Lystra: I början ville hon backa sittandes men kom ganska snart på vad det var som gällde och gjorde snygga stegförflyttningar bakåt med fin och rak position.

Tränade även lite fjärren men här blev det alldeles för mycket trampande med bakbenen idag och så blev hon osäker när jag inte förstärkte stå när hon rörde bakbenen. Sen kom hon igång och bjöd hopp-stå och då hade hon jättefina och stadiga bakben så jag förstärkte det några gånger för att hon inte skulle bli frustrerad men jag vill ju egentligen inte ha hopp-stå så vi får försöka minska det – även om hon är väldigt söt när hon gör det 😉 Der blev ett lite rörigt träningspass men vi fick till ett par bra och då slutade vi.

Nu har vi varit ute på sista kvällsrundan och vi är helt ensamma ikväll jag och tjejerna (Perra är på julbord med jobbet och Elias är på födelsedagsmiddag) både mysigt och lite tomt 🙂

Imorgon fm ska jag ha en privatträning i apportering med en flatte och hennes husse & matte! Inte helt optimalt att träna jaktapportering i djupsnö men vi skall bara checka av vad de kan och komma med tips på hur de kan träna vidare. Sen skall de troligen gå kursen som startar i mars.

Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *