När man kommer hem

Spread the love

image

När man kommer hem möts man av två totalcrazy vänner som viftar med hela kroppen och MÅSTE ha något att bära (gärna en sko)! Och för att slippa leta i hundbäddar, soffan, under sängen, på toaletten, vid hundmatskålarna i köket eller ute i trädgården när man vill ha sina skor är det bästa sättet att ställa in skorna i tvättstugan 🙂 De har ett antal leksaker som ligger framme för att de skall ha nåt att bära på istället för skor, men igår var detta det bästa Vilja kunde hitta när jag kom hem 😉 Född till retriever helt enkelt!

1 tanke kring ”När man kommer hem

  1. Maria

    Vår granne har en landser. Igår när vi kom hem och jag hade hämtat barnen i skolan, så kom hunden utspringande från deras trädgård. Jag hade min dotters täckbyxor i handen och helt plötsligt hade hunden norpat åt sig dem och sprang tillbaka in på sin tomt.
    Kvar stod vi helt förvånande. Jag ropade på hans matte som kom ut skrattandes med täckbyxorna i handen och gav tillbaka dem.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *