Svullen på nosen…

Spread the love

image

Det syns fortfarande lite, hon har som en liten bula på höger sida av nosen.

Uppdaterat onsdag eftermiddag: Hon har nu svullnat mer och fått bulor lite här och där på samma sätt som det varit de två föregående gångerna. Jag tänkte ge henne prednisolon men hade inte hämtat ut det och nu när jag tittade på receptet varade det i 1 år och det var utskrivet 2012-01-30. Så himla typiskt! Nu har jag ringt djurkliniken men Anne-marie jobbar först imorgon eftermiddag så vi får vänta tills dess med att få ett nytt recept. Känns lite onödigt att åka in och träffa en annan veterinär akut så länge det håller sig på denna nivå och hon inte är allmänpåverkad! Min lilla häst-/ridhusallergiker <3

Lystra knölig 2lystra knölig

Aldrig lätt att fotografera svarta hundar och väldigt svårt att få bild på hur knölarna ser ut.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *