SURT sa räven……

Spread the love

Hemma igen efter en snabbvisit i Södertälje. Vi har tävlat rally och jag är sååå fruktansvärt besviken på mig själv! Vi gjorde en fin runda med något avdrag för att hon släppte och nosade på ett ställe och stötte i mig vid en ingång!

Men när jag kommer ut och är jätteglad inser jag att jag har missat en skylt (precis efter där hon nosade och vi tappade koncentrationen några sekunder) så vi blev DISKADE!!

Det fanns faktiskt inte ens med i min tankevärld att vi inte skulle få vårt sista gk resultat 🙁 Men nu har vi lyckats med det också så nu struntar vi i titeln RLDN och går vidare till fortsättningsklassen!

Om det inte funkar att tävla Nkl och Fkl på samma dag för isf satsar vi på det den 20/4 i Vallentuna 🙂

556927_10151421151734690_1572741093_n

Sötaste älsklingshunden går och lägger sig i tid kvällen före tävling så hon skall vara utvilad och skärpt på tävlingsdagen! Tänk om matte också hade kommit i säng och somnat i tid då kanske hon inte hade missat den där eländiga skylten!!

 

 

2 tankar kring ”SURT sa räven……

  1. Sara och Lhyra

    Ja det var verkligen surt!! Synd att skylten kom direkt efter en sväng eftersom ni gjorde banan så himla snyggt ihop!
    Det är bara att komma igen till fortsättningsklassen 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *