Förväntansfulla hundar

Spread the love

image

Duktiga hundar som.sitter/ligger som tända ljus under.tiden som söket läggs ut 🙂 Imorse stack jag och Lystra iväg och träffade jaktgruppen (4 ekipage) för träning. Vi la ut ett stort sök med flera terrängbyten och gjorde en övning med dubbelmarkering på rad och linjetag förbi de områden där de hämtat markeringarna. Markering/linjetagsövningen fixade alla hundarna med bravur. Lystra fick plocka in 9 stycken på söket, de 5 första hämtade hon in närå med bra fart. De sista fyra så blev det strul vid två av dem (kom hundar och passerade förbi mitt i söket) så där fick jag verkligen pusha henne för att få henne att gå ut igen. Den sista hade hon bra fart på – så jag är nöjd att jag fick ut henne på djupet efter den störningen.

När vi kom hem och hade fått i oss lite lunch så väntade husse och Vilja och de var sugna på långpromenad i solen. Så nu är vi ganska matta efter knappt två timmars jaktträning och 2,5 timmars promenad. Känner mig lite rödmosig i ansiktet efter en hel dag i solen!

Imorgon ska jag till Skansenakvariet för att diskutera mitt framtida extrajobb där – det ska bli spännande!

1 tanke kring ”Förväntansfulla hundar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *