Ojoj…..

Spread the love

,,,,veckorna bara rusar fram!

Vill börja med att ”puffa” lite för valpkursen som startar den 15 maj! Det finns fortfarande platser kvar om någon är intresserad!

När det gäller vår egen träning så har vi inte hunnit träna alls så mycket som tänkt men i helgen är det i alla fall dags för Lystra att debutera i rallysammanhang och Vilja debuterar i fortsättningsklassen.

Min och Viljas träning består mest av att gå fot och göra olika moment med ett antal matskålar med kattmat i lite utställda här och där! Träning inför åttans frestelse där jag har förstått att många domare har en förkärlek till just kattmat och Vilja äääälskar kattmat och vädrar långt innan hon kommer in på planen så det blir en utmaning!

Lystra och jag tragglar mest sitt-stå och frontposition.

Så mycket mer träning än så har det inte blivit med både hundjobb (kurser och privathundar) och ”vanligt” jobb i stort sett varje dag OCH kväll!

Och på söndag blir det sökträning med både nya och gamla sökkompisar. Jag har faktiskt inte bestämt mig för om jag skall ta med Vilja eller Lystra. Vilja och jag skulle nog må bra av en till aktivitet tillsammans men jag tror i och för sig att Lystra behöver det bättre för hon behöver bygga mer självförtroende och självständighet! Så jag funderar ett tag till men kul ska det bli!

Nästa helg blir en hel kurshelg för då har jag rallylydnadskurs och avslutning på vardagslydnad & nosarbetskursen! Det ska bli jättekul men man är ju ganska slut efter dessa intensiva kurshelger!

kväll har Vilja varit förevisningshund när bästaste Sofia Nordwall hade trimkurs i flatklubbens regi så nu är hon nytrimmad och vårfin! Hon har ju en hel del päls den hunden så hon var noggrant utvald för ändamålet 😉 Och hon hade skött sig med den äran! Får se om det kommer ut några bilder på hemsidan senare 😉

 

Må så gott!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *