Första viltträningen sen i somras/höstas

Spread the love

Suger fortfarande på karamellen efter vår härliga jaktträning igår! Vi körde med vilt för första gången sen i somras/höstas och Lystra jobbade på som om hon inte gjort annat och som om det var den självklaraste saken i världen att matte skulle ha allt i handen 🙂 På söket sopade hon in 6 stycken i full fart och då var jag nöjd så vi slutade med flaggan i topp. Alla utom en liten skrattmås levererades fint i handen men den kom hon in med i full fart och la direkt på högen av vilt som jag hade lagt snett bakom mig. Haha, den ska ju liksom ändå ligga där matte då kan jag ju lika gärna lägga den där direkt såg hon ut att tänka 😉 Även vattenmarkeringarna lämnades av fint i handen innan hon skakade sig förutom vid sista övningen som var markering på vatten, fotgående ifrån, linjetag på land som först skulle in och sen fick de hämta markeringen. Övningen fixade hon fint (fothåendet och att vända ifrån vattnet, mm) men var lite för laddad när hon kom in med vattenmarkeringen så hon kastade den till mig och ville skaka sig….men jag stoppade henne och hon fick ta den från samma ställe och hålla en längre stund och då skärpte hon till sig och höll den så fint så fint! Nu ser jag verkligen fram emot höstens prov för nu känns det inte som ett omöjligt uppdrag för mig och min lilla fis

Jag är så glad för vår härliga träningsgrupp där alla ger och tar,  gläds med varandra och hjälps åt! Och inte minst att vi har en härlig social gemenskap och väldigt roligt när vitränar! Tack till er alla för en rolig träning och mysig grill lunch!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *