Valpboom!

Spread the love

Trycket på valpkurs har varit väldigt stort och eftersom jag inte vill ha för stora grupper är det egentligen fullt och det är flera som står på kö. Jag har därför bestämt mig för att starta upp två valpkurser i augusti. Vi kommer att köra teorin (första och sista tillfället) gemensamt då det är utan hundar men sen tänkte jag köra en tidig grupp och en sen grupp samma datum som tidigare. De som var först att anmäla sig har fått första tjing på att välja vilken tid som passar dem och de har fått fram till den 14/7 på sig att välja.

Jag tänkte köra den tidiga gruppen kl 17-18.30 och den sena gruppen kl 18.40-20.10. Som sagt så är det samma datum som gäller fortfarande men tillfälle 2-4 blir en timme tidigare eller 40 minuter senare än tänkt!

Skriv i din anmälan om du helst vill ingå i den tidiga eller den sena gruppen!

OBS det finns endast 3 platser kvar totalt i båda grupperna!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *