Rallylydnadstävling 7 Juli

Spread the love
Lystra startade fortsättningsklass för första gången och fick sitt första kvalificerande resultat. Vilja fick hänga med och tävla trots att hon redan har sina tre kvalificerande resultat i denna klass.
Foto: Duktiga flickor som trots denna enorma värma lyckades hålla ihop och ta sig igenom banan på 92 respektive 82 poäng (varav 10 minus var helt mattes fel)!!
Duktiga flickor som trots denna enorma värma lyckades hålla ihop och ta sig igenom banan på 92 respektive 82 poäng!!
Idag var det godis i åttans frestelse som luktade väldigt gott ända bort till startskylten så avdragen är ffa för nosande i frestelsen. Vilja fick även några poängs avdrag i andra snurren då hon inte gjorde den på första försöket. Men för Lystra var 10 poängs avdrag helt mitt fel då jag fick hjärnsläpp och tänkte fel på en skylt. Hade jag inte gjort fel så hade de hamnat på precis samma poäng idag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *