Dogparkour i Krokis!

Spread the love

Idag på promenaden så passade vi på att leta lite roliga ställen här i krokis (förutom i skogen) som vi kunde leka på.

Lystra älskar att hoppa upp på saker, klättra och balansera och även om vädret inte var optimalt för denna aktivitet (då det blir halt på träräcken, mm) plus att jag försökte filma samtidigt som jag guidade henne så lyckades hon ändå gå balansgång någon meter på ett ca 7-8 cm brett träräcke! Hon är verkligen smidig! Vilja vill ju gärna vara med men hon kan inte hoppa lika högt och är inte lika smidig i kroppen så hon fick göra det som hon är bra på – krypa genom tunneln och krypa under bänken 😉

Imorgon ska vi försöka utforska vad Orminge har att erbjuda om vi hinner mellan träningspassen vill säga. Eftersom vi måste träna både till WT på lördag, appellen på söndag och avancerad rally nästa helg så har vi en hel del att träna på som ni förstår. Sen har vi fått tid till vaccinering imorgon för hela gänget (Vilja, Lystra & Misty) mitt på dan så vi får väl se vad som hinns med 😉

När vi kom hem lekte jag lite med mitt redigeringsprogram där jag använde en standardmall (därav den dåliga musiken och dåliga effekter ;-)) och här har ni resultatet:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *