Finaste Rallytanten <3

Spread the love

I helgen har jag och Vilja varit i Rättvik och startat 4 Mästarklasstävlingar och även om poängen inte blev så mycket att skryta med så fick vi iaf ihop till två godkända resultat och fick vårt RLDM som var målsättningen med helgens tävlingar.

Finaste rallytanten som gör sitt bästa i alla lägen <3

mästarklass

Bild från Kungsör när vi blev uppflyttade i Mästarklass

Det var domare från Skåne och deras bedömning skiljde sig ganska mycket från de domare som vi Stockholms/Sörmlandsekipageär vana vid att tävla för så det var väldigt många förvånade miner när vi fick väldigt många FF (-3) som vi inte riktigt kunde förstå vad vi gjort för fel. Jag fick bl a 2xFF (2x-3 poäng) på Sitt, lämna, kalla in över hinder och vi är många som har kollat på filmen och har svårt att se vad poängavdragen beror på. Möjligen kan det vara att jag vred min ena fot lite mot hindret och/eller om jag möjligen saktade in något när jag skickade henne över hindret men det var väldigt marginellt och svårt att förstå de poängavdragen.

Vi fick iallafall fyra roliga starter med en bra känsla och attityd på kluriga och roliga mästarklassbanor! Och vi uppnådde vårt mål RLDM!!

Vi har fått många nya härliga rallyvänner och nu skall vi toppa formen så vi kan ge alla duktiga mästarklassekipage en match 😉

Det blir till att träna mycket högerhandling (raka sättanden, backa rakt, ställa sig rakt, mm), att låta bli frestelser och att alla moment skall sitta som en ”smäck” utan risk för missförstånd!

TACK tjejer (Catherine, Carola, Matilda & Cattis) för en rolig rallyhelg och TACK till Cattis & Ludde för trevligt resesällskap!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *