GOD JUL!

Spread the love

Det här året har det varit lite dåligt med kursverksamhet eftersom vi i somras flyttade från Nacka till Hölö. Det är fortfarande en hel del att fixa på gården men hundlokalen är klar och jag har haft en del privata träningar och assistanshundsträning där. 

Men nu ser vi fram emot att dra igång kursverksamnheten till vårterminen med både internatkurser på helger och vanliga kvällskurser. Terminen kommer att starta upp med en specialsökskurs i slutet på januari/början på februari. Den kursen är en del av min utbildning till Specialsöksinstruktör, så den är till ett lite lägre pris.
Hör av dig redan nu om du är intresserad av att gå den kursen👍

Övriga kursprogrammet är på planeringsstadiet så hör av dig med förslag på kurser som skulle kunna locka hit er gamla kunder att gå kurs här på härliga Hölö! 

Till er alla från oss alla en riktigt 
GOD JUL 🎄🎄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *