Provfilmning

Spread the love

Idag har jag och Vilja varit och provfilmat! Jag måste säga att busVilja skötte sig riktigt bra. Kanske inte bästa greppet på kudden från första början men efter ett tag ville hon mer än gärna hämta kudden och ville gärna visa att hon kunde bära den med sig upp på bänken och lägga sig där – så som vi har tränat hemma 😉

SöötisVilja när hon skulle hämta en kudde som låg på en bänk så ville hon först kliva upp på bänken och ta kudden (fast hon liksom bara skulle gå förbi och ta den från bänken) så vi fick göra om flera gånger. När jag berättade att vi tränat på att hon skulle bära med sig kudden upp i soffan och att det troligen var därför hon trodde hon skulle kliva upp på bänken först så fick vi visa det också och då var Vilja nöjd 😉

Det verkade som om hon charmade alla med sitt behagliga, coola och lite underfundiga sätt ♥ Tyvärr var det tre duktiga hundar till som hade provfilmat så reklambolaget tyckte det var ett svårt val 🙂   På måndag ska de ha ett möte och sen får vi se – nu håller vi tummarna!

Tina som håller i modellagenturen tyckte iallafall att Vilja var jätteduktig, fin och charmig så om det inte blir detta jobbet så kanske det blir nån annan gång!

 

 

 

2 tankar kring ”Provfilmning

  1. Sara och Lhyra

    Vilja är och kommer alltid vara min favoritBrunBjörn så mitt hjärta charmar hon alltid ändå, oavsett reklamfilm eller inte. Meeeeen det vore ju såklart kul om resten av Sverige också fick ta del av denna mysiga brunbjörn! Lycka till Vilja!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *