Utvärdering av mina Mål för 2012

Spread the love

HELENA 

 • Slutföra instruktörsutbildningen på Hundens Hus och starta upp fler hundkurser under hösten – UPPNÅTT (dock inte startat upp några kurser under hösten)
 • Fortsätta jogga och förbättra kondition och uthållighet – INTE UPPNÅTT (har tyvärr av olika anledningar joggat väldigt lite under detta året).
 • Bli bättre på att planera (föra träningsdagbok) och utvärdera hundträningen – DELVIS UPPNÅTT
 • Mitt lite hemliga mål som var att ta körkort – UPPNÅTT

 VILJA

 • JAKT: Fortsätta träna, utvecklas och ha roligt tillsammans. Starta på WT under vår/sommar/hösten för att bli uppflyttade i Ökl – UPPNÅTT (men det var inte jag som startade henne och fick henne uppflyttad i Ökl utan det var Karin ;-))
 • LYDNAD: Fortsätta träna 3:ans moment i lydnaden utan tävlingsambitioner – DELVIS UPPNÅTT men har ffa lagt fokus på att träna/tävla Rallylydnad
 • BRUKS: Träna för att ev starta appellen under året – INTE UPPNÅTT
 • ÖVRIGT: Jag var väldigt sugen på att testa någon ny aktivitet tillsammans med Vilja (Freestyle, HTM, rallylydnad, agility eller annat) – UPPNÅTT ( vi har tränat/tävlat rallylydnad med två kvalificerade resultat på tre tävlingar varav en 100-poängsrunda på senaste tävlingen.

 

LYSTRA

 • JAKT: Träna vidare inför Ökl och starta på WT under våren/sommaren. Komma igång med viltträningen på allvar (avlämningarna) och jobba på med fotgåendet i ”skarpt läge” för att ”våga” komma till start på jaktprov under hösten. Känna av formen genom att starta på provapåjaktprov under våren – DELVIS UPPNÅTT. Vad gäller våra starter på WT så är det uppnått med råge då Lystra blev uppflyttad till Elit på labbeklubbens WT i slutet av september.Vår start på jaktprov blev dessvärre inställd pga rävskabb
 • LYDNAD: Tävla tvåan under våren (har anmält till vår första tävling redan i januari) och träna för att ev kunna starta 3:an under sommaren/hösten – DELVIS UPPNÅTT. Det blev ingen start i 2:an i januari pga att Lystra fick en allergisk reaktion troligen pga vistelse i ridhus vilket gjorde att vi la ner lydnadsträningen under vintersäsongen och startade 2:an under sommaren/hösten och blev uppflyttade i Lkl 3 först i oktober .
 • BRUKS: Träna personspår för att ev starta appellen undet sommaren/hösten – UPPNÅTT (vi har startat på två tävlingar under året och på den första nollade vi tyvärr spåret pga att vi inte fick med oss pinnarna även om både spåret och lydnaden var bra och hade räckt tlll uppflytt och på vår andra tävling nollade vi budföringen och fick bara en sjua  på spåret så jag bröt.
 • ÖVRIGT: Ev prova på någon mer aktivitet (rally, freestyle, HTM eller agility) – UPPNÅTT
 • vi startade på KM i agility och tog oss runt banan men placerade oss inte 😉

TINA

 

Nu ska jag fundera lite på vilka mål vi skall ha för 2013!

2 tankar kring ”Utvärdering av mina Mål för 2012

 1. Helene, Wallander & Beck

  Inte mycket som inte var uppfyllt…för dig själv och med båda dina fina flattetöser. Tina kämpade på bra länge 🙂
  Ha en fortsatt härlig start på 2013 – du höjer säkert ribban rejält!
  Kramizar

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *