Träning inför Lkl 3

Spread the love

Idag la jag Lystra för platsliggning i knappt 3 minuter helt ensam i garaget och gick ut och stängde dörren. Jag hade ställt upp filmkameran och filmade henne 😉 När jag öppnade dörren sprang hon fram och tog sin leksak som hade legat några meter framför henne hela tiden. Jag visste ju inte då om hon hade legat stilla men trodde ju det och tyckte då att hon var värd en belöning även om hon inte väntade på mitt ”varsågod”! Men för att hon inte skall ta det som en frisignal när jag öppnar dörren så gjorde vi om avslutet en gång och då låg hon helt stilla när jag kom tillbaka, puttade lite på henne, mm! När jag kom in och kollade filmen så kunde jag se att hon ligger blickstilla hela tiden med hakan i backen. En gång rör hon huvudet någon cm i sidled men lyfter inte upp det! Jag blir faktiskt lite imponerad att hon ligger så stilla fast hon inte tror att det är någon som ser henne! Jag menar på tävling och när man tränar så är det ju alltid människor runtomkring men nu var hon ju HELT ensam (förutom kameran förstås)!

 

Undrar om Vilja skulle göra det? Blev lite sugen på att testa henne och jag tror att den filmen kan bli mer ”händelserik” än denna 😉

Filmade även lite fjärrenteknik, stegförflyttningar & sättande under gång. Vi har lång väg kvar innan vi är färdiga för trean men nu har vi iallafall påbörjat alla moment!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *