Vart tog sommaren vägen?

Spread the love

Jag har som ni kanske vet jobbat väldigt mycket denna sommaren. Jag har framförallt jobbat på Skansenakvariet men har även haft en hel del administration på mina andra jobb (i företaget).

Att jobba på Akvariet har varit väldigt roligt och en helt ny upplevelse. För mig som är van att vara min egen chef med fria arbetstider och att endast behöva fråga mig själv om jag behöver vara ledigt är det väldigt annorlunda bunden vid en arbetsplats (när man är i klapp och kram kan man inte gå på toaletten) och att ha exakt 20, 30 eller 45 minuters rast, osv. Annorlunda men roligt och lärorikt! Och det har varit helt underbart att få stifta bekantskap med alla dessa godingar <3

 

Alma & lillasyster Alma 2 Alma Hur svårt kan det va Krokodil Sakibebis snoddas Stretch lemur

 

Och nu när jag äntligen börjar få lite ledigt då är sommaren slut……eller?

Jag överdriver lite när jag säger att jag har jobbat HELA sommaren, jag har faktiskt haft en solig och härlig vecka med Perra och Linn i stugan med mycket bad och mys!

hjortron Kännabad Linn fikar Perra

 

En dag/natt på Kalkudden och lite hundträning (med betoning på lite) har det också blivit! Luften gick lite ur mig då båda tjejerna började löpa så lägligt att vi missade Flatfestivalen med både WT, lydnadstävling och utställning som vi tränade intensivt inför. Men det var nästan ändå tur att de löpte då och inte senare för då hann Lystra precis löpa klart innan Flat Mästerskapen som var nu i helgen!

kalkuddenjaktträning

En HÄRLIG SOMMAR helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *