Litter Kwitter – toaträning!

Spread the love

image

image

image

image

I måndags fick vi hem vår Litter Kwitter toaträningsset till katt. Med denna kan man på några månader träna sin katt att gå på vår vanliga toalett istället för på kattlådan! Om det funkar är det ju både ekonomiskt, hygieniskt och praktiskt och man slipper ha kattsand överallt på toalettgolvet.

Jag kunde såklart inte låta bli att ge detta en chans. Vi satte dit första delen (utan hål) i måndags och från första stund har våra kattungar både kissat och bajsat i den! För att underlätta lite för dem satte jag dit en liten barnpall men jag tror inte de behöver ha den egentligen för redan innan vi började vår toaträning hade lillkillen varit uppe och balanserat på ringen 🙂

Jag tror inte vi behöver ha den första delen så länge som det står (2-3 veckor) så vi går i nog strax vidare till nästa steg! Fortsättning följer!

Är det någon av er läsare som har provat eller som vet någon som har provat så skriv gärna en kommentar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *