Cosmos blir filmstjärna <3

Spread the love

På tisdag är det dags för Cosmos allra första filmuppdrag. Då blir det reklamfilmsinspelning och i Augusti skall vi vara med på en TV-produktion!

Det är lite spännande och roligt att han redan har fått två uppdrag och idag fick vi förfrågan om vi vill vara med i uttagningen till en långfilmsproduktion där katten har en väldigt stor och bärande roll. Har fått en lång lista med grejer som han vi skall försöka träna in bl a att kunna sitta på passagerarsätet i en bil som åker 😉 Filmen spelas inte in förrän i februari 2015 men de vill ha videofilm på hur träningen går före midsommar så det gäller att sätta fart om vi skall kunna vara med och konkurrera. En stor fördel med Cosmos är att han är så extremt cool och nyfiken i nya miljöer. Idag tog vi med oss knappen ner till djuraffären och efter att ha fått nosa in sig och utforska miljön lite så fick jag honom att trycka på knappen flera gånger mitt bland alla fodersäckar. Duktiga kissen!

[youtube]http://youtu.be/OeMVPXj3aPE [/youtube]

4 tankar kring ”Cosmos blir filmstjärna <3

    1. holmstorp.vimeddjur.se Inläggsförfattare

      Ja det ser lite taskigt ut att jag puttar bort henne men hon är mest nyfiken på vad jag har i handen men sen vill hon inte ha godis och hon vill definitivt inte behöva ”jobba” för det 😉

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *