Sponsring!

Spread the love

Vi har blivit sponsrade med två säckar foder från CENATURIO.

Från början hade jag tänkt att jag bara skulle köra Vilja på det fodret för att det skulle bli en lite längre tid än vad det blir om två hundar skall dela på endast två säckar foder. Men nu har båda två ätit CENATURIOS LÄTTfoder under ett par veckor iallafall. Anledningen till att jag valde LÄTTfoder var att detta var det som rekommenderades för äldre hundar och att mina hundar är väldigt hungriga och har ganska lätt att gå upp i vikt!  Lystra har ju förvisso gått ner i vikt och är riktigt smal och fin men nu gäller det ju att hon håller vikten igenom eventuellt skendräktighet och skenvalpning så därför fick hon också äta det.

Jag tycker detta foder är väldigt likt Eukanubas lightfoder både på lukt och utseende. Jag har ännu inte märkt någon förändring på hundarna heller vaken positivt eller negativt.

Jag började ge Vilja grönläppad mussla och Glucosamin ungefär samtidigt så att hon hoppade över staketet (hon hoppade högt över och var över en meter upp i luften) fyra gånger när Karin skulle hämta mig och Lystra då vi skulle åka på WT i söndags tror jag inte beror på fodret 😉

Om du är intresserad av att läsa mer om deras foder kan du gå in på deras hemsida HÄR 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *