Vårens kurser & presentation av vår nya samarbetspartner Angela Lund!

Spread the love
Nu är planeringen av vårens kurser i full gång och kurserna kommer ut här på hemsidan och på Facebook vartefter!
De kurser som ligger ute för anmälan redan nu är:
 • Vardagslydnad 1 (instruktör Angela Lund) startar 28 februari
 • Valpkurs (instruktör Helena Högberg-Holm) startar 5 mars
 • Nosework Steg 1 (SNWK certifierad instruktör Helena Högberg-Holm) startar 8 Mars
 • Valpkurs (instruktör Helena Högberg-Holm) startar 23 April
 • Rallylydnad – grundkurs (instruktör Helena Högberg-Holm) startar 26 April

Övriga kurser som kommer är:

 • Vardagslydnad 2 (instruktör Angela Lund)
 • Jaktapportering grund och ev fortsättning
 • Viltspår
 • Ev NW 2 och Rallylydnad fortsättning
Nytt för i år är att Holmstorps Hundkurser tar in Angela Lund från Hundbildning.se som instruktör på i första hand vardagslydnadskurser under våren. Framöver kommer vi utöka och Angela kommer hålla fler kurser hos oss vilket jag tycker är jätteroligt!
Läs Angelas beskrivning om sig själv:
”Jag som driver Hundbildning.se heter Angela Lund och har länge varit aktiv hundägare och instruktör. Jag började mitt aktiva hundliv genom min första hund, en blandras, genom hundungdom på Lidingö Bk 1980.
Allmänlydnadsinstruktör inom SBK och höll valp- och allmänlydnadskurser.(1994)
SBK-instruktör (tävlings- och brukslydnad) (2004)
Canis Klickertränar utbildning (2007) under 1 år
Eva Bodfäldts instruktörsutbildning för Kontaktkontrakt (2015) Har också tränaqt för Eva samt assisterat på hennes kurser.
Under årenslopp har jag hållit mig ajour med utvecklingen inom hundtränarvärlden, genom forskning, föreläsningar, Work-shops och fortbildning för instruktörer inom SBK.
Just nu har jag påbörjat utbildningen till SoS-instruktör (Service- och Signalhund) genom SoS-förbundet.
I dag har jag en Flatcoated retriever, You som är 2,5 år, vi tränar och tävlar både för på B-prov och C-prov (WT)
Med vägledning som specialitet hoppas jag kunna guida till en djupare förståelse och samvaro mellan hund och ägare.”

4 tankar kring ”Vårens kurser & presentation av vår nya samarbetspartner Angela Lund!

 1. Stefan Schelin

  Hej Helena,
  jag blev med valp för två veckor sedan och känner att jag skulle behöva lite vägledning för att få en bra start. ”Allan” är en Perro de Agua Espanol, från Minnepys Kennel i Uppland. Han föddes 28 nov-17 och är alltså 11 veckor. Jag såg att du har en valpkurs som startar den 5 mars och skulle gärna vilja ”haka på” den.

  Allan är lättsam och glad, men våra promenader är lite ”trevande”. Han vill gärna stanna och studera alla som vi möter eller som rör sig i vår närhet. Säkert ett naturligt beteende för en valp, men kan vara bra med tips om hur vi kommer vidare.

  Vänliga hälsningar
  Stefan Schelin
  Saltsjökvarn

  Svara
 2. Susanne Nilsson

  Hej!
  Jag och min man är Jätteintresserade av din Valpkurs med start i April för att delta med våra 2 nya valpar.
  Vet inte om du minns mig men vi ingick i samma träningsgrupp när vi tränade för 10-12 år sedan i Gustavsberg/Krokhöjden. Jag hade en Frida// hoppas på att höra av dig Susanne Nilsson 0768189698
  Susanne.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *