RALLYLYDNAD

Spread the love

Vill du göra något roligt tillsammans med din hund och samtidigt förbättra er kontakt och vardagslydnad så är rallylydnad hundsporten för dig!

 

 

KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

TÄVLINGSINRIKTAD RALLYLYDNADSKURS

”Här kommer mina tankar kring rallylydnadskursen. Teoripasset: Tycker det är bra att starta med ett teoripass och även få anteckningarna att gå tillbaka till. Praktiska övningar: Helt OK att blanda olika nivåer, i alla fall nybörjar och fortsättning Bra genomgång olika moment, ”vad tänka på” Bäst av allt: Din erfarenhet. Du delar med dig av dina erfarenheter från banvandring, vad domarna tittar på, målgång, vad ger avdrag mm Tror det är jättebra att ha den informationen i bakhuvudet under hela tiden som man tränar. Förhoppningsvis är det då något som bara finns när man kommer ut på tävling.”  

”Här kommer en liten utvärdering för Rallylydnad fortsättning: Jag tycker det har varit en bra, intressant och rolig kurs. Tycker att det på ett sätt var bra att vi inte var så många, för då hinner man med mycket mer och kan få ännu mer hjälp av dig med det man behöver. Men på ett annat sätt synd eftersom man då missar lite av fokusträningen som man annars får lite gratis när man är en större grupp. Jag tycker det var bra att vi körde teorin först och sedan hade fokus på skyltar/banor.  Jag tycker det är roligt att gå på kurs hos dig! 🙂 Det är alltid positivt och bra energi.”    

8 tankar kring ”RALLYLYDNAD

 1. Helene Sandebring

  Hej
  Jag och Daisy vill gärna gå Rallylydnad.
  Jag håller på att övertala syster oxå, får se om jag får med henne.
  Kram

  Svara
  1. Helena Inläggsförfattare

   Hej Helene! Va roligt att ni vill börja på rally, jag tror absolut det passar er (och även syrran och Molly).

   Har skrivit upp dig och Daisy nu iallafall. /Mvh Helena

   Svara
  1. Helena Inläggsförfattare

   Åh va roligt Sofia! Ni är så välkomna! Vi får se hur vi gör med den där tiden v 9. Jag tänkte inte på att det var sportlov 🙂

   Svara
 2. Titti Dahlin

  Hej. Jag är så intresserad av att gå rallylydnad hos dig med Zigge. Tänkte att det är hans tur att få gå kurs nu 🙂 Men vi är på semester och kommer att missa de två första gångerna. Är det bättre om vi anmäler intresse för en helgkurs då tycker du? Eller kan vi hoppa med på gång 3?

  Svara
  1. Helena Inläggsförfattare

   Hej Titti! Kul att du och Zigge vill gå rallykurs! Svårt att råda dig om hur du skall göra. Det går att hoppa på vid tillfälle 3 men det är ju alltid trist att missa 2 tillfällen. Jag kommer sannolikt att ha fler rallykurser under våren men har inga datum bokade ännu. Helgkursen blir troligen först i Maj så om du gärna vill komma igång redan nu så kan du anmäla dig till denna och få ta del av det de får lära sig vid de två första tillfällena skriftligen. Första tillfället är det bara teori och om det blir en till kurs som startar något senare så kan du få delta på detta teoritillfälle istället.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *