JAKT (retriever) – Grund

Spread the love

Grundträning av de olika moment retrievern behöver kunna för sitt jaktliga arbete såsom apportgrepp, avlämningar, dirigering, stopp- och inkallninssignal på visselpipa. Vi kommer träna grunden för jaktfot/följsamhet, stadga & passivitet. Följsamheten är en väldigt viktig del för att bli en bra apportör likväl som stadga och passivitet!

Kursen är för dig som vill lära dig grundfärdigheterna i apporteringsarbetet och jaktlydnaden för retriever

Instruktörer
Helena Högberg-Holm & Angela Lund

DATUM & TID
Ingen kurs inplanerad

Kostnad 2 200 kronor

Max 8 hundar

Maila din anmälan till holmstorpshundkurser@gmail.com

 

 

KOMMENTARER FRÅN TIDIGARE KURSDELTAGARE

”Min springer spaniel-kille Rasmus på 5 månader och jag är mycket nöjda med att ha gått på kurs för Holmtorps hundkurser. Helena anpassade övningarna efter ekipagens förutsättningar och hon jobbar med mjuka metoder som inte stressar hundar eller förare. Vi har fått möjlighet att i lugnt tempo lära oss grundmomenten i apportering/jakt. Jag kan varmt rekommendera Helena och Holmstorps hundkurser.”

”Jag tycker den kväll vattenapportering var jättebra, bara lite synd att vi bara kunde göra övningen en gång. Annars tycker jag att jag fick bra tips/övningar för apportering. Ibland tyckte jag att terrängen var lite svårt att göra vissa övningar. Jag behövde lite mer hjälp med vissa övningar som var svårt att få pga du kunde inte komma för nära pga Maara tycker så mycket om dig.”

2 tankar kring ”JAKT (retriever) – Grund

  1. Peter Gowans

    Hej Helena. Jag heter Leili Rand jag ringde till dig den 6 mars ang. Vår hund Gordon en jaktgolden. Vi pratade om tider för jaktapporteringskursen, tyvärr passade inte tiderna för mig men min sambo Peter kan komma så vi vill gärna anmäla oss. M V H Leili tfn. 073-664 21 61, Peter tfn. 073-673 12 68

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *